Cautare

33636 de rezultate pentru "sunt un om liber" (5.88 secunde)
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
Luna la sfarsitul lui ianuarie poate provoca un val de evenimente ce duc spre excese de tot felul. ... In jurul datei de 5 aprilie incercati sa va consolidati relatia mai mult ca oricand, chiar daca din afara aceasta se vede precum un vartej.
- Cum ne putem da seama ca suferim de o depresie si ca avem nevoie de un tratament homeopat? ... mimica este redusa, saraca, cu un facies inghetat. ... Procesele gandirii sunt incetinite, se rezuma la propria boala, bogatia ideativa fiind redusa.
Toate nativele sunt foarte sensibile intregul interval si gata sa raspunda imediat oricarui afront al colegilor prin cuvinte prea dure. Incep saptamana bine, mai ales din punct de vedere financiar, sunt creative si gata oricand sa se dedea exceselor de tot felul.
Sunt peste 400.000 de persoane cu psoriazis in Romania (aproximativ 296 din populatie) si 125 de milioane de persoane in intreaga lume.
Si iti cere dovada ca esti dispus sa iei masina, asa ca te roaga sa faci un transfer de bani prin Western Union sau Money Gramm catre o persoana cunoscuta tie (prieten sau familie) si sa-i trimiti scanata chitanta de la ghiseu.
Lili Fedorca apreciaza la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune. Este innebunita dupa sofat si vrea sa-si achizizioneze fie un Audi Q5, fie un Volkswagen Tiguan. ... In timpul liber, Lili inoata si joaca tenis. ... - Sunt sincera si convingatoare. - Ce calitate apreciezi la un om?
Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare.
• Foarte multi au crezut ca reformarea statului este un simplu discurs politic, care nu este destinat implementarii. ... • Interventia este mai usoara acum fata de momentul cand am ajunge la un nivel de indatorare de 70-80% din PIB.
Ne gandim la ce este mai rau, ne uitam la cei care sunt (deocamdata!) mai loviti decat noi, ne cufundam in ganduri sumbre. ... Se spune ca Aristotel a avut un tratat despre ras, pe care biserica occidentala ar fi incercat sa-l oculteze si sa-l condamne, fara sa reuseasca.
Sarbatorile Pascale au fost un bun prilej pentru majoritatea politicienilor si oamenilor din administratia doljeana de a sta alaturi de familie si de a se bucura de cateva clipe de liniste. ... Edilul-sef al Craiovei, Antonie Solomon, si-a impartit timpul liber oferit de Sarbatorile Pascale intre familie si craioveni.
Vanatoare dupa un OZN in Florida (Autor: ... Asa cum arata si numele, aici se afla un "poligon pentru razboiul electronic", pe care scrisoarea o descrie destul de detaliat.
Prefectul de Gorj, Stefan-Marian Popescu-Bejat, si primarul din Rosia de Amaradia, Cristinel Faitar, au dat ieri asigurari ca problema urma sa fie rezolvata in cursul amiezii, cand la Seciuri trebuia sa soseasca un transport cu alimente.
La TVR ii este luat un interviu unuia din Piata Victoriei, care suparare mare pe el, nu stie ce inseamna abrogare, lucreaza in strainatate si vrea caderea guvernului:
Am cititi pe catchy.ro un text care m-a pus pe ganduri. Textul are un tilul incitator: ... Acele animale care sunt conduse in viata exclusiv de hormoni.
Dupa patru luni de analize si discutii, Craiova ar putea avea de anul viitor un regulament privind cromatica fatadelor cladirilor din oras In Banie nu s-a renuntat la idea ca primaria sa fie cea care impune culoarea pe care o va avea o cladire nou construita sau una care se renoveaza ori se reabiliteaza termic.
"Sunt multe categorii de persoane care nu isi permit sa dea nici macar acesti bani, pentru ca nu au de unde. ... De aceasta inlesnire ar beneficia insa doar craiovenii care sunt la zi cu platile.
Nu numai barbatii sunt cei care frecventeaza aceste locuri, ci si tinere femei si doamne. "Multi dintre potentialii clienti sunt plecati in concediu in aceasta perioada, altfel terasele ar deveni neincapatoare", ne-a declarat Maria Stoica, patroana unei terase.
Actiunea, organizata de cele 4 confederatii sindicale - Cartel Alfa, BNS, CSDR si CNSLR Fratia -, a avut si scopul de a trage un semnal de alarma in privinta nivelului mic al salariilor si al conditiilor de munca precare din Romania.
Cum sunt rasfatati angajatii Google in campusul din California Pentru ca angajatii sa se simta cat mai bine la locul de munca, Google si-a amenajat sediul central din Mountain View, California, intr-un mod special.
google-analytics.com